Activitate pentru tineret

SELECȚIE PARTENERI PROIECT - “ALEGE UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS”.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa anunță organizarea unei proceduri de selecție pentru încheierea unui protocol de colaborare cu ONG-uri , în vederea realizării proiectului Alege un stil de viață sănătos.Detalii......

-”Anunt selectie parteneri_Alege un stil de viata sanatos_2019”

- Scrisoare de intentie_Formular de inscriere_ partener

 

Calendar proiecte tineret DJST DB_2019

 

 

MANIFESTĂRI DEDICATE CELEBRĂRII CENTENARULUI MARII UNIRII

 

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa și Societatea de Cruce Roşie- Filiala Dâmboviţa, organizează în data de 09 decembrie 2018, la Sala Sporturilor (Polivalentă) din Târgoviște,  activitățile de tineret  dedicate celebrării Centenarului Marii Unirii.

Proiectul de tineret Manifestări dedicate celebrării centenarului Marii Unirii, se desfăşoară sub forma unui concurs/întreceri pe echipe mixte (formate din 5 fete şi 5 băieţi) cu participare la următoarele 4 probe:

 • Proba nr. 1: Flashmob – Hora Unirii ;
 • Proba nr. 2: Concurs de cultură generală pe echipe (F+B);
 • Proba nr. 3: Întrecere de ”Aruncarea de cerculețe la punct fix” (B+F), pe echipe;
 • Proba nr. 4: Întrecere de „Tras de frânghie”(B+F), pe echipe;
 • Proba nr. 5: Întrecere de ”Ştafetă”(F+B), pe echipe;

Participanţii la această acţiune sunt elevi de gimnaziu, din unităţile de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, cu mențiunea că din aceeaşi unitate şcolară pot participa maxim 2 echipe de câte 10 elevi(5F+5B).

DJST Dâmbovița va acorda diplome și tricouri promoționale  celor 10 echipe participante şi profesorilor îndrumători, iar celor mai bune  echipe va acorda premii constând în mingii de fotbal.

Atașăm următoarele documente:

-  Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare;

- Lista de Participanţi - document obligatoriu, care trebuie completat, semnat și transmis în original la DJST Dâmbovița.

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Prof. Dr. Mănescu Eduard Claudiu

DESCARCA REGULAMENT Regulament_Manifestări Centenar 2018

DESCARCA LISTA DE INSCRIERE  - Lista participanti_Inscriere_Manifestari dedicate Centenar_2018

CURS DE FORMARE VOLUNTARI ANTIDROG

Proiectul de tineret

CURS DE FORMARE VOLUNTARI ANTIDROG

În perioada 21-23 septembrie 2018, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa va organiza proiectul de tineret „Curs de formare voluntari antidrog”.

Această acţiune de tineret, ce se va desfăşura la Sinaia, judeţul Prahova,  presupune organizarea, timp de 2 zile, a unui curs de formare(inițiere)  în domeniul prevenirii consumului de droguri, alcool si tutun, pentru 20 de tineri dâmbovițeni, care sunt sau pot deveni  voluntari în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa.

Cei 20 de beneficiari vor fi selectați pe baza a două criterii: a) eligibilitate- criteriu eliminatoriu: să fie elev/student cu vârsta între 14-20 ani, cu domiciliul în în județului Dâmbovița; b ) motivație.

Tinerii eligibili se pot înscrie până la data de 19.09.2018, prin transmiterea FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE, completat și semnat la organizatori (inclusiv la adresa de mail djst.dambovita@mts.ro ) .

Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă, cazare și transport,  serviciile de formare fiind asigurate de un formator/lector specialist din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa.

DIRECTOR EXECUTIV

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

Formular inscriere Curs formare voluntari antidrog_ 2018

CURS TEORETIC ȘI PRACTIC DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL EDUCAȚIEI PENTRU SĂNĂTATE

Proiectul de tineret

EDUCAŢIE SANITARĂ PENTRU TIERETN

În perioada 21-23 septembrie 2018, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi Societatea de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa vor derula proiectul de tineret „Educaţie sanitară pentru tineret”.

Această acţiune de tineret, ce se va desfăşura la Sinaia, judeţul Prahova,  presupune organizarea, timp de 2 zile, a unui curs teoretic şi practic de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile unde vor participa 25 de elevi dâmbovițeni din mediul rural cu vârsta între 14-19 ani.

Cei 25 de beneficiari vor fi selectați pe baza a două criterii: a) eligibilitate- criteriu eliminatoriu: să fie elev cu vârsta între 14-19 ani, cu domiciliul în mediul rural al județului Dâmbovița; b ) motivație.

Tinerii eligibili se pot înscrie până la data de 19.09.2018, prin transmiterea FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE, completat și semnat la organizatori (inclusiv la adresa de mail djst.dambovita@mts.ro ) .

Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă şi cazare, transportul și serviciile de formare fiind asigurate de Societatea de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa.

DIRECTOR EXECUTIV

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

Formular inscriere educatie sanitara 2018

ANUNȚ

ȘCOALA DE VARĂ 2018 – PROGRAM NAȚIONAL DE FORMARE

În perioada iulie – septembrie 2018, Ministerul Tineretului și Sportului organizează proiectul propriu de tineret Școala de vară 2018 – Program național de formare, astfel:

Modulul 1 – Participarea la viața societății prin voluntariat

Locul de desfășurare: Centrul de Agrement Poiana Pinului

Perioada de desfășurare: 10-16.08.2018

Nr. Participanți: 80, din care 75 tineri, 5 traineri și organizatori

Nr. locuri alocate jud. Dâmbovița: 2 (+ 1 de rezervă).

Modulul 2 și 3 – Accesare fonduri de tineret (Erasmus+ și fonduri MTS)

Locul de desfășurare: Complex Sportiv Național Izvoru Mureșului

Perioada de desfășurare: 11-17.08.2018 și 18-24.08.2018

Nr. Participanți: 80, pentru fiecare modul, din care 72 tineri, 8 traineri și organizatori/modul

Nr. locuri alocate jud. Dâmbovița: 2 la modulul din 11-17.08.2018 (+ 1 de rezervă) și 1 la modulul din 18-24.08.2018 (+ 1 de rezervă).

Modulul 4 – Antreprenoriat și ocupare

Locul de desfășurare: Centrul de Agrement Sulina

Perioada de desfășurare: 03-09.09.2018

Nr. Participanți: 80, din care 75 tineri, 5 traineri și organizatori

Nr. locuri alocate jud. Dâmbovița: 2 (+ 1 de rezervă).

Modulul 5 – Dobândirea de competențe de lucrător de tineret – curs acreditat ANC

Locul de desfășurare: Centrul de Agrement 2 Mai

Perioada de desfășurare: 04-10.09.2018

Nr. Participanți: 80, din care 75 tineri, 5 traineri și organizatori

Nr. locuri alocate jud. Dâmbovița: 2 (+ 1 de rezervă).

 

Selecția celor 9 participanți (+ 5 rezerve) din județul Dâmbovița, se va realiza de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, în baza următoarelor criterii:

 1. Criteriul motivațional al tânărului de a participa la modulul pentru care aplică (eseu/scrisoare de intenție);
 2. Gradul de implicare în activitățile de voluntariat (vor avea prioritate voluntarii care activează în cadrul DJST sau care și-au arătat intenția de a deveni lucrători de tineret).

Vârsta minimă a aplicanților va fi de 18 ani.

Perioada de depunere a aplicațiilor: 18 iulie – 1 august 2018 la adresa de e-mail: djst.dambovița@mts.ro (documente semnate și scanate în format PDF) sau pe suport de hârtie, la sediul DJST Dâmbovița din Târgoviște, B-dul Unirii nr.2 (la Sala Polivalentă).

Informații suplimentare la telefon: 0245 612808 sau e-mail: djst.dambovița@mts.ro

DIRECTOR EXECUTIV,

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

SELECȚIE PARTENERI PENTRU PROIECTUL DE TINERET ”INTEGRARE FĂRĂ MONITOARE

 Anunt_selectie parteneri_Integrare fara monitoare 2018 - Descarca Aici 

 

 

 

MANIFESTĂRI DEDICATE ZILEI TINERETULUI ȘI ZILEI EUROPEI 2018”

Pentru marcarea Zilei Naționale a Tineretului  și a Zilei Europei, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița  organizează în zilele de 28.04.2018 și 05.05.2018 două acțiuni, care fac parte din proiectul de tineret  „Manifestări dedicate Zilei Tineretului și Zilei Europei 2018”,  respectiv:

 

 • Dezbatere privind politicile publice de tineret, ce va avea loc la Casa Tineretului din Târgoviște, în data de 28 aprilie 2018, începând cu ora 10,00 , cu următoarea ordine de zi:

 

 • Atelier – Consultare Dialog Structurat cu Tinerii, pentru marcarea Zilei Europei și preluarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene; (agenda se poate descarca de aici)
 • Metodologiile de finanțare a proiectelor de tineret 2018- priorități pentru concursurile de proiecte de tineret 2018.

La această activitate sunt invitați să participe tineri cu vârsta între 14-35 ani, reprezentanți ai ONG-urilor , reprezentanți ai autorităților/instituțiilor publice.

 

 • Întreceri sportiv-distractive pe echipe , ce se vor desfășura în data de 05 mai 2018 la Sala Sporturilor (Polivalentă) din Târgoviște.

Activitățile sportiv-distractive se desfăşoară sub forma unui concurs/întreceri pe echipe mixte (formate din 5 fete şi 5 băieţi cu vârsta între 14-19 ani) cu participare la următoarele 4 probe:

 • Proba nr. 1: Flashmob – Hora Unirii ,  pentru a marca Centenarul Marii Uniri, proba la care vor participa toate echipele, inclusiv profesorii și organizatorii;
 • Proba nr. 2: Întrecere pe echipe de ”Traseu aplicativ-distractiv” (B+F);
 • Proba nr. 3: Întrecere pe echipe de „Tras de frânghie”(B+F);
 • Proba nr. 4: Întrecere pe echipe de ”Ştafetă”(F+B);

DJST Dâmbovița va acorda diplome și tricouri promoționale  celor 10 echipe participante şi profesorilor îndrumători, iar echipele clasate pe primele 4 poziții în clasamentul final vor fi premiate de către DJST Dâmbovița cu mingii de fotbal.

Înscrierea echipelor la concurs se face pe baza listei de participanți ( pe care o puteti descărca de aici), cu respectarea condițiilor de participare din regulamentul de organizare și desfășurare (pe care puteți să-l descarcați de aici)

Parteneri în cadrul proiectului sunt: Asociația Județeană Sportul pentru Toți Dâmbovița, Societatea de Cruce Roșie, filiala Dâmbovița, Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița.

 

DIRECTOR EXECUTIV,Prof. Dr. Mănescu Eduard Claudiu Consilieri tineret,Ortansa SavuIonuț Petre

 

ANUNȚ SELECȚIE PARTENERI PROIECT
 “Manifestări dedicate Zilei Tineretului și Zilei Europei 2018”

Descarca Aici Selectie Parteneri Proiect_Ziua Tineretului 2018

Descarca Aici Calendar proiecte proprii de Tineret_2018(extras)

RAPORTUL DE ACTIVITATE PE ANUL 2017 AL DJST DAMBOVITA, PRIVIND ACTIVITATEA DE TINERET SI TABERE

Descarca Raport in format PDF - Aici

ANUNT DE PARTICIPARE  LA CONCURSUL “ALEGE MIŞCAREA! FII INDEPENDENT!

ANUNT DE PARTICIPARE

LA CONCURSUL “ALEGE MIŞCAREA! FII INDEPENDENT!”

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa vă invită să participaţi, în data de 22.10.2017, la acţiunea-concurs de tineret intitulată “Alege mişcarea! Fii Independent!”. Acţiunea presupune organizarea, la Sala Sporturilor (Polivalenta) din Târgovişte, a unui concurs pe echipe mixte cu două probe, respectiv o probă teoretică de cultură generală cu tematică antidrog  şi o probă sportivă de fotbal mixt.

Ne propunem participarea a 8(opt) echipe mixte de elevi din mediul rural (însoţiţi de un profesor îndrumător) formate din 5 fete şi 5 băieţi cu vârsta între 14 și 16 ani, proveniţi din şcoli gimnaziale din judeţul Dâmboviţa, care respectă prevederile regulamentului de organizare al acţiunii. Cele 8 echipe vor fi selectate în ordinea înscrierii, cu respectarea  condiţiilor de participare; În cazul înscrierii mai multor echipe care respectă condiţiile de participare, vor avea prioritate echipele unice din unitatăţile de învăţământ care respectă  condiţiile de participare prevăzute în regulament .

Echipele se pot înscrie la această acţiune pe baza LISTEI DE PARTICIPANŢI  completate şi transmise la organizatori până la  data de 20.10.2017, astfel:  direct sau prin poştă; prin fax la nr. 0245612808; prin e-mail: djst.dambovita@mts.ro , gabrielmariuscostache@yahoo.com , ajsptdambovita@gmail.com.

Echipele participante vor primii diplome, tricouri promoţionale şi pachete de alimente/dulciuri, conform regulamentului acţiunii.

DJST Dâmbovița va acorda premii, constând în mingii de fotbal, echipelor ocupante a primelor patru locuri în clasamentul general al acțiunii.

Alăturat vă transmitem Regulamentul de organizare şi desfăşurare, care se găseşte şi pe site-ul instituţiei www.djstdambovita.ro , regulament ce conţine şi LISTA DE PARTICIPANŢI care trebuie completată şi semnată de către participanţi.

Organizatorii manifestării sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa, Societatea de Cruce Roşie- Filiala Dâmboviţa.

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Prof. Dr. Mănescu Eduard Claudiu

DESCARCA AICI REGULAMENT

 

 Curs inițial de formare în domeniul prevenirii consumului de droguri

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa, a organizat în perioada 04-06 octombrie 2017, la Târgoviște, un curs de instruire și formare pentru tineri care activează sau vor să activeze ca voluntari în domeniul educaţiei antidrog.

Acest proiect a avut la bază atât nevoia tinerilor dâmbovițeni din mediul rural de implicare în acţiuni din domeniul prevenirii consumului de droguri, ca o formă de integrare socială şi manifestare mai activă şi mai responsabilă în comunitatea din care provin, cât și prioritățile Strategiei Judeţene  Antidrog 2013-2020, strategie asumată şi de către DJST Dâmboviţa, cu privire la creșterea nivelului de informare, educare și conștientizare a populației școlare în vederea neînceperii consumului de droguri, în cadrul programelor școlare, extrașcolare și de petrecere a timpului liber.

Astfel, timp de 3 zile a fost organizat un curs de formare în domeniul prevenirii consumului de droguri, alcool si tutun, la care au participat 20 de tineri dâmbovițeni din mediul rural (elevi la Lic. Ion Ghica Răcari, CN C-tin Carabella, Lic. Voievodul Mircea, Lic. C-tin Brâncoveanu, Lic. C-tin Cantacuzino Târgoviște și studenți la Universitatea Valahia Târgoviște), voluntari în cadrul CPECA, care ulterior, vor lua parte la campanii de informare în rândul adolescentilor si tinerilor din unitățile de învățământ din județ.

Proiectul “Curs inițial de formare în domeniul prevenirii consumului de droguri”, a fost finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

DIRECTOR EXECUTIV
PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

IMG_1532 IMG_1222 IMG_1150

 

 

CURS DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL EDUCAŢIEI PENTRU SĂNĂTATE - la final  

În perioada 15-17 septembrie 2017, s-a desfășurat la Sinaia un curs gratuit de instruire în domeniul acordării primului ajutor. Această activitate a făcut parte din proiectul de tineret „Educaţie sanitară pentru tineret”, organizat de către  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Societatea de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa .

Cei 25 elevi dâmbovițeni din mediul rural, cu vârsta între 14-19 ani, au beneficiat, timp de 2 zile, de activități teoretice și ateliere parctice în domeniul educației sanitare și acordării primului ajutor.

Acest proiect de tineret a fost finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă şi cazare, Societatea de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa asigurând transportul și serviciile de formare.

DIRECTOR EXECUTIV

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

Educatie Sanitara pt tineret_2017 (1)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (2)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (3)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (4)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (5)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (6)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (7)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (8)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (9)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (10)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (11)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (12)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (13)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (14)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (15)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (16)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (17)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (18)Educatie Sanitara pt tineret_2017 (19)

Curs teoretic şi practic de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile 

Proiectul de tineret

EDUCAŢIE SANITARĂ PENTRU TINERET

 

În perioada 15-17 septembrie 2017, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi Societatea de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa vor derula proiectul de tineret „Educaţie sanitară pentru tineret”, al cărui scop este creşterea gradului de implicare a tinerilor dâmboviţeni din mediul rural în acţiuni din domeniul educaţiei pentru sănătate şi acordarii primului ajutor.

Această acţiune de tineret, ce se va desfăşura la Sinaia, judeţul Prahova,  presupune organizarea, timp de 2 zile, a unui curs teoretic şi practic de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile unde vor participa 25 de elevi dâmbovițeni din mediul rural cu vârsta între 14-19 ani.

Cei 25 de beneficiari vor fi selectați pe baza a două criterii: a) eligibilitate- criteriu eliminatoriu: să fie elev cu vârsta între 14-19 ani, cu domiciliul în mediul rural al județului Dâmbovița; b ) motivație.

Tinerii se pot înscrie în perioada 06-12.09.2017, prin transmiterea FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE, completat și semnat la organizatori (inclusiv la adresa de mail djst.dambovita@mts.ro ) .

Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă şi cazare, transportul și serviciile de formare fiind asigurate de Societatea de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa.

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

DESCARCA AICI FORMULAR DE INSCRIERE 

TINERII PROTEJEAZĂ NATURA 2017” la final

Timp de 2 zile, în perioada 04-05 iulie 2017, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Fundaţia „Sportis” Târgovişte şi Primăria Moroeni, au organizat activităţi de igienizare/ecologizare a zonelor de interes turistic Padina şi „Cota 1000”, în cadrul acţiunii „TINERII PROTEJEAZĂ NATURA”, unde 40 de elevi voluntari din Glodeni, Răzvad, Petrești-Corbii Mari şi Doicești, judeţul Dâmboviţa, au strâns peste 200 de saci cu deșeuri menajere. Toţi participanţii  au avut cazarea și masa asigurate la Hotelul Gâlma din Moroeni și au primit tricouri personalizate şi diplome din partea DJST Dâmboviţa, precum și o scurtă excursie la Cabana Piatra Arsă, sandvișuri, dulciuri, apă şi, din partea instituţiilor partenere în proiect.

Acţiunea de tineret „TINERII PROTEJEAZĂ NATURA”, a avut ca scop stimularea participării tinerilor dâmbovițeni din mediul rural  la activităţi de voluntariat în domeniul ecologiei şi a fost finanţată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

DIRECTOR EXECUTIV

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

123456789101112

Tinerii Protejeaza Natura - ANUNT
Anunt_Tinerii protejeza natura 2017 - DESCARCA !

 

 

 

 CURS GRATUIT DE PREGĂTIRE PENTRU OBŢINERE PERMIS ECDL-2017

CURS GRATUIT

DE PREGĂTIRE PENTRU OBŢINERE PERMIS ECDL

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Liceul Teoretic "Ion Heliade Rădulescu" din Târgovişte, organizează în perioada 04.05-09.06.2017, proiectul de tineret Curs de pregătire și instruire pentru obţinere permis ECDL”.

La sediul Liceului Teoretic "Ion Heliade Rădulescu" din Târgovişte, se organizează, în perioada 16.05-31.05.2017, un curs de pregătire şi instruire în domeniul informaticii în vederea obţinerii permisului ECDL-Profil Bac, la care vor participa 20 elevi de liceu cu domiciliul în mediul rural, cu vârsta între 14-19 ani din judeţul Dâmboviţa.

Cursul este gratuit pentru 20 tineri care îndeplinesc condiţiile minimale de participare, respectiv : completează formularul de înscriere, au vârsta între 14-19 ani, au domiciliul în mediul rural din judeţul Dâmboviţa, sunt elevi la unul din liceele dâmboviţene. Formularul de înscriere, care se poate procura şi de pe site-ul www.djstdambovita.ro , se va depune (în format print sau scanat, semnat de solicitant) la sediul DJST Dâmboviţa din Târgovişte, Str. B-dul Unirii nr. 2, prin fax la nr. 0245312808, prin mail la adresa  djst.dambovita@mts.ro , pană la data de 15.05.2017.

Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa prin  programul MTS de susţinere a acţiunilor de tineret .

Data: 08.05.2017

DIRECTOR EXECUTIV,

PROF. DR. MĂNESCU EDUARD CLAUDIU

Formular inscriere ECDL 2017

CROSUL TINERETULUI 2017

 

Pentru marcarea Zilei Naţionale a Tineretului , peste 200 de elevi din 16  şcoli gimanziale şi liceee dâmboviţene au participat, în data de 06 mai 2017, în Parcul „Chindia” din Târgovişte, la Crosul Tineretului -2017 organizat pe 4 categorii de vârstă (7-13 ani, 14-15 ani, 16-17 ani, 18-19 ani) separat pentru fete şi băieţi.

 

Câștigătorii categoriilor de vârstă 14-19 ani au fost următorii:

 • ANA MARIA NUȚĂ, locul I la categoria 14-15 ani-Fete, de la Şcoala Gimnazială „Buică Ionescu” Glodeni, profesor coordonator Anghelescu Roberta;
 • ȘTEFAN MOCANU, locul I la categoria 14-15 ani-Băieți, de la Școala ”Mihai Viteazul” (Nr.8) Târgoviște, profesor coordonator Scurtescu Alexandra;
 • MĂLINA PETRESCU, locul I la categoria 16-17 ani-Fete, de la G.S. „Voievodul Mircea” (nr. 2) Târgovişte, profesor coordonator Gheorghe Lucian;
 • EDUARD COCOȘATU, locul I la categoria 16-17 ani-Băieți, de la Şcoala Gimnazială ”Matei Basarab” Târgoviște, profesor coordonator Stancu Bianca;
 • ANA MARIA VASILOIU, locul I la categoria 18-19 ani-Fete, de la Asociația ”Sportul” Aninoasa, profesor coordonator Rizescu Ovidiu;
 • CĂTĂLIN ȚUȚUIANU, locul I la categoria 18-19 ani-Băieți, de la Seminarul Teologic "Sf Ioan Gură de Aur" Târgoviște, profesor coordonator Mălău Marian.

 

Mulțumim elevilor și profesorilor care au participat la această manifestare, elevi din următoarele unități de învățământ dâmbovițene: Şcoala Gimnazială Braniștea; Şcoala Gimnazială „Buică Ionescu” Glodeni; Şcoala Gimnazială Nr. 3 Doiceşti; Şcoala Gimnazială Gura-Ocniței; Şcoala Gimnazială Jugureni; Şcoala Gimnazială Nr. 2 Lungulețu; Școala Gimnazială Mihai Viteazul (Nr.8) Târgoviște; Şcoala Gimnazială ”Coresi” Târgoviște; Şcoala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” Târgoviște; Şcoala Gimnazială  „Vasile Cârlova” Târgovişte; Şcoala Gimnazială ”Matei Basarab” Târgoviște; Liceul ”Mihai Viteazul” Visina; G.S.  „Voievodul Mircea” (nr. 2) Târgovişte; G.S.I „N. Ciorănescu” (Nr. 5) Târgovişte; Seminarul Teologic "Sf Ioan Gură de Aur" Târgoviște; Liceul Auto Târgoviște.

 

DJST Dâmbovița a acordat 110 tricouri inscripționate și diplome elevilor clasați pe primele 10 locuri, la categoriile de vârstă de peste 14 ani.

Organizatorii acţiunii au fost: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi” Dâmboviţa, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa.

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Prof. Dr. Mănescu Eduard Claudiu

 

                                                                                                          CONSILIERI,

                                                                                                           ORTANSA SAVU

IONUŢ PETRE

Crosul Tineretului 2017 (19) Crosul Tineretului 2017 (18) Crosul Tineretului 2017 (15) Crosul Tineretului 2017 (14) Crosul Tineretului 2017 (13) Crosul Tineretului 2017 (12) Crosul Tineretului 2017 (2) Crosul Tineretului 2017 (4) Crosul Tineretului 2017 (5) Crosul Tineretului 2017 (6) Crosul Tineretului 2017 (8) Crosul Tineretului 2017 (10) Crosul Tineretului 2017 (1)

MANIFESTĂRI DEDICATE ZILEI TINERETULUI 2017

Pentru marcarea Zilei Naționale a Tineretului 2017, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița  organizează în perioada 04-06.05.2017 2 acțiuni de tineret, respectiv:

 • Dezbatere privind politicile publice de tineret, ce va avea loc în data de 04 mai 2017, orele 14,30, la Sala Sporturilor din Târgoviște, cu următoarea ordine de zi:
  • Strategia Națională în domeniul politicii de tineret pentru perioada 2015-2020- priorități pentru concursurile de proiecte de tineret 2017;
  • Metodologiile de finanțare a proiectelor de tineret 2017- scrierea proiectelor de tineret;

La această activitate sunt invitați să participe reprezentanți ai ONG-urilor care doresc să aplice la Concursurile de Proiecte de Tineret în anul 2017. (concursul Local de Proiecte de Tineret-CLP, Concursul Național de Proiecte de Tineret – CNP, Concursul Național de Proiecte pentru Studenți – CNPS).

 • Crosul Tineretului- 2017, ce va avea loc în data de 06 mai 2017, în Parcul Chindia din Târgoviște, cu începere de la ora 9,00, unde sunt așteptați elevii dâmbovițeni cu vârste între 14 și 19 ani.

Crosul Tineretului se va desfășura conform Regulamentului de organizare, iar înscrierea se va face pe baza listei de participanți , documente ce se pot opține de pe site-ul www.djstdambovita.ro .

 

Organizatorii manifestărilor  sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa și Societatea de Cruce Roşie- Filiala Dâmboviţa.

DIRECTOR EXECUTIV,

Prof. Dr. Mănescu Eduard Claudiu

REGULAMENT DE PARTICIPARE - Click Aici 

Lisa de participanti - Click Aici

CALENDAR DE PROIECTE PROPRII AL DJST

DÂMBOVIȚA - 2017

download-button (1)

 

RAPORT
PRIVIND  ACŢIUNILE  REALIZATE DE CĂTRE D.J.S.T. DÂMBOVIȚA
ÎN ANUL 2016, ÎN DOMENIUL TINERETULUI

download-button (1)

DIALOG STRUCTURAT 2016

download-button (1)

Calendarul de actiuni proprii si in
parteneriat al DJST Dambovita pe anul 2016download-button (1)