CONSULTARE CU TINERII DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, PRIVIND PROBLEMATICA TINERETULUI ÎN CONTEXTUL DIALOGULUI STRUCTURAT

„CAFENEA PUBLICĂ” -

Activitate de consultare cu tinerii din județul Dâmbovița,

privind problematica tineretului în contextul dialogului structurat

 

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița, derulează în luna octombrie 2016 proiectul de tineret “Reţea de lucrători de tineret dâmboviţeni-TineReţea”.

 

Într-o primă etapa a acestui proiect se va desfășura , prin metoda „cafenea publică”, o activitate de consultare cu tinerii din județul Dâmbovița, privind problematica tineretului în contextul dialogului structurat.

 

Evenimentul va avea loc , la Casa Tineretului din Târgoviște, în data de 22.10.2016, cu începere de la ora 10,00. Sunt invitați să participe tineri din județul Dâmbovița, reprezentanți ai autorităților locale, ai instituțiilor cu preocupări în domeniul tineretului, ai societății civile (ONG, ONGT).

 

În etapa a doua a proiectului se va organiza un curs de formare cu tema „învăţare experienţială şi participarea tinerilor”, unde va putea participa tineri selectați dintre cei participanții  la evenimentul de consultare publică din data de 22.10.2016.  Cursul de formare se va desfășura în perioada 28-30.10.2016, la tabăra ”Casa Duca” din Sinaia.

 

Activitățile vor fi susținute de către cei 3 lucrători de tineret din Dâmboviţa (Doamnele Zamfir Aurora, Chivulesacu Liliana Daniela, Andreescu Maria Mândruţa) care fac parte din rețeaua națională de lucrători de tineret voluntari-TineRețea, rețea ce va fi constituită de Ministerul Tineretului și Sportului.

 

Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa prin  programul MTS de susţinere a acţiunilor de tineret .

 

Data: 18.10.2016

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,

PROF. DR. MĂNESCU EDUARD CLAUDIU

No Comments Yet.

Leave a comment