CONCURSUL “ALEGE MIŞCAREA! FII INDEPENDENT!” LA FINAL

CONCURSUL “ALEGE MIŞCAREA! FII INDEPENDENT!” LA FINAL

 

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa și Societatea de Cruce Roşie- Filiala Dâmboviţa a organizat, în data de 22.10.2017, acţiunea de tineret “Alege mişcarea! Fii Independent!”. Acţiunea a presupus organizarea, la Sala Sporturilor (Polivalenta) din Târgovişte, a unui concurs pe echipe mixte cu două probe, respectiv o probă teoretică de cultură generală cu tematică antidrog  şi o probă sportivă de fotbal mixt.

Au participat șase echipe formate din 5 fete şi 5 băieţi cu vârsta între 14 și 16 ani, însoțite de profesori îndrumători, de la următoarele şcoli gimnaziale din judeţul Dâmboviţa: Școala Gimnazială Răzvad, Școala Gimnazială Nr.3 Doicești (echipa I), Școala Gimnazială Nr.3 Doicești (echipa II), Școala Gimnazială Braniștea, Școala Gimnazială Bucșani, Școala Gimnazială Viișoara.

Clasamentul final, conform punctajelor acordate la ambele probe de concurs:

Locul I - Școala Gimnazială Nr.3 Doicești (echipa I);

Locul II - Școala Gimnazială Braniștea;

Locul III - Școala Gimnazială Răzvad;

Locul IV - Școala Gimnazială Bucșani;

Locul V - Școala Gimnazială Viișoara;

Locul VI - Școala Gimnazială Nr.3 Doicești (echipa II).

DJST Dâmbovița a acordat premii, constând în cupe și mingii de fotbal, primelor echipe clasate.

Toate echipele participante au primit diplome, tricouri promoţionale şi pachete cu alimente, conform regulamentului acţiunii.

 

 

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Prof. Dr. Mănescu Eduard Claudiu

No Comments Yet.

Leave a comment