EDUCAŢIE SANITARĂ PENTRU TINERET

EDUCAŢIE SANITARĂ PENTRU TINERET

 

În perioada 20-22 septembrie 2019, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi Societatea de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa vor derula proiectul de tineret „Educaţie sanitară pentru tineret”.
Această acţiune de tineret, ce se va desfăşura la Sinaia, judeţul Prahova,  presupune organizarea, timp de 2 zile, a unui curs teoretic şi practic de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile unde vor participa 25 de elevi dâmbovițeni din mediul rural cu vârsta între 14-19 ani.
Cei 25 de beneficiari vor fi selectați pe baza a două criterii: a) eligibilitate- criteriu eliminatoriu: să fie elev cu vârsta între 14-19 ani, cu domiciliul în mediul rural al județului Dâmbovița; b ) motivație.
Tinerii se pot înscrie până la data de 19.09.2018, prin completarea, semnarea și  transmiterea la organizatori (inclusiv la adresa de mail djst.dambovita@mts.ro) a  Formularului de înscriere și a Declaraţiei de consimţământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal, conform modelelor oferite de organizatori.
Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă şi cazare, transportul și serviciile de formare fiind asigurate de Societatea de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa.
Atașam modelele de Formularul de înscriere și Declaraţii de consimţământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal (model 1 si 2, adaptate înfuncție de vârsta participantului)

 

DIRECTOR EXECUTIV
PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD "

DESCARCA AICI - Formular inscriere si Declaratii_Educatie sanitara pentru tineret 2019

No Comments Yet.

Leave a comment