„TINERI (IN)FORMAŢI” – curs de formare și instruire pentru 20 tineri voluntari în domeniul educaţiei antidrog

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa au organizat în perioada 02-04.10.2020, la Complexul Hotelier Gâlma din Moroeni,  un curs inițial de formare și instruire pentru 20 tineri voluntari în domeniul educaţiei antidrog.

Beneficiarii direcți au fost 20 de elevi din de la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște, Colegiul Național ”Constantin Carabella” Târgoviște, Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” Moreni.

Proiectul  „TINERI (IN)FORMAŢI” este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa (asigurând serviciile de masă, cazare, transport, tricouri promomoționale, materiale consumabile).

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa asigură în cadrul proiectului, tricouri promoționale,  serviciile de formare și servicii de informare.

Această activitate face parte din proiectul de tineret  „TINERI (IN)FORMAŢI și va fi continuată de o  campanie de informare asupra măsurilor de prevenire şi combatere a consumului de droguri în  unități de învățământ dâmbovițene cu implicarea celor 20 de tineri voluntari antidrog formați.

 

DIRECTOR EXECUTIV

BURTESCU SEPTIMIU GEORGE

No Comments Yet.

Leave a comment