PROIETUL DE TINERET EDUCATIE SANITARA PENTRU TINERET

  • Educatie sanitara pt tineret05
  • Educatie sanitara pt tineret07
  • Educatie sanitara pt tineret12

CURS DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL EDUCAŢIEI PENTRU SĂNĂTATE - la final  

 

În perioada 21-23 septembrie 2018, s-a desfășurat la Sinaia un curs gratuit de instruire în domeniul acordării primului ajutor. Această activitate a făcut parte din proiectul de tineret „Educaţie sanitară pentru tineret”, organizat de către  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Societatea de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa .

Cei 25 elevi dâmbovițeni din mediul rural ( elevi de la CN C-tin Carabella, CN I. Văcărescu, C.Ec. Ion Ghica, CN C-tin Cantacuzino, Lic. I.H. Rădulescu, Seminarul Ioan Gura de Aur- din Târgoviște) cu vârsta între 14-19 ani, au beneficiat, timp de 2 zile, de activități teoretice și ateliere practice în domeniul educației sanitare și acordării primului ajutor.

Acest proiect de tineret a fost finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă, cazare și materiale consumabile, Societatea de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa asigurând transportul, materialele didactice și serviciile de formare.

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

No Comments Yet.

Leave a comment