PROIECTUL DE TINERET CURS DE FORMARE VOLUNTARI ANTIDROG

  • Formare voluntari antidrog02
  • Formare voluntari antidrog08
  • Formare voluntari antidrog15

 

Proiectul de tineret

CURS DE FORMARE VOLUNTARI ANTIDROG

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa, a organizat în perioada 21-23 septembrie 2018, la Sinaia, un curs de instruire și formare pentru tineri care activează sau vor să activeze ca voluntari în domeniul educaţiei antidrog.

Acest proiect a avut la bază atât nevoia tinerilor dâmbovițeni din mediul rural de implicare în acţiuni din domeniul prevenirii consumului de droguri, ca o formă de integrare socială şi manifestare mai activă şi mai responsabilă în comunitatea din care provin, cât și prioritățile Strategiei Judeţene  Antidrog 2013-2020, strategie asumată şi de către DJST Dâmboviţa, cu privire la creșterea nivelului de informare, educare și conștientizare a populației școlare în vederea neînceperii consumului de droguri, în cadrul programelor școlare, extrașcolare și de petrecere a timpului liber.

Astfel, timp de 2 zile a fost organizat un curs de scriere de proiecte cu tematică antidrog, la care au participat 20 de tineri dâmbovițeni , majoritatea din mediul rural (elevi la Lic. Ion Ghica Răcari, C.N. C-tin Carabella, Lic. Voievodul Mircea, Școala postliceala ”Cristiana”, Lic. C-tin Cantacuzino Târgoviște, C.N. I.L. Caragiale).

Proiectul “Curs de formare voluntari antidrog”, a fost finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

 

No Comments Yet.

Leave a comment