PROGRAMUL NAȚIONAL DE FORMARE CURS GRATUIT ȘI ACREDITAT de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale

PROGRAMUL NAȚIONAL DE FORMARE

CURS GRATUIT ȘI ACREDITAT

de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale

 

Direcția pentru Sport și Tineret Dâmbovița- DJST Dâmbovița , organizează, în cadrul proiectului “Program național de formare“, activitatea de selecție a 25 de tineri , pentru a participa , la cursul gratuit și acreditat de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale.

Cursul se desfășoară în Târgoviște și se derulează începând cu data de 10 octombrie 2017 până la data de 20 octombrie 2017, cu posibilitate de prelungire, după caz.

Durata cursului este de 5 zile (40 ore, incluziv examenul) și se poate desfășura de luni până vineri sau poate cuprinde si zilele de sâmbătă și duminică, după caz.

 

Calendarul de selecție este următorul :

  • 09-02.10.2017- depunerea aplicațiilor (pe adresa de mail: djst.dambovita@mts.ro);
  • 02-04 10.2017- selecția participanților aplicanți;
  • 04 octombrie 2017 - afișarea rezultatelor (la nivel național pe site-ul DJST);
  • 05 octombrie 2017 - depunerea contestațiilor (acestea se depun pe adresa tineret@mts.ro);
  • 06 octombrie 2017- afișarea rezultatelor contestațiilor pe site-ul MTS și publicarea rezultatelor finale pe site-urile direcțiilor și pe site-ul MTS, după caz.A-

 

Condiții de înscriere:

  • Să fie cetățean român cu domiciliul stabil în județul Dâmbovița;
  • Să dețină act de identitate valabil;
  • Să aibă vârsta între 18-35 ani;
  • Să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat.

 

Acte necesare înscrierii: 1) scrisoare de intenție; 2) copie conform cu originalul a actului de identitate; 3) diploma de bacalaureat, în copie conform cu originalul.

 

Tematica cursului: analiza pieței, oportunităților, riscurilor, stabilirea scopului și obiectivelor; fundamentul juridic pentru inițierea unei afaceri; strategia de marketing; finanțarea unei afaceri, surse de finanțare; managementul echipei; managementul financiar; managementul riscului; managementul afacerii; politica de promovare și vânzare a produselor/ serviciilor; strategia de dezvoltare-logistica și resursele necesare derulării unei afaceri; întocmirea planului unei apaceri.

 

Detalii și informații suplimentare se pot obține din Metodologia privind modalitatea de înscriere, selecție și participare a tinerilor in cadrul proiectului "Program nalional de formare" aprobată prin Ordinul Ministrului Tineretului și Sportului nr. 1441 din 31.08.2017, anexată prezentului.

 

DIRECTOR EXECUTIV,

PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

DESCARCA METODOLOGIA  AICI 

No Comments Yet.

Leave a comment