MANIFESTĂRI DEDICATE ZILEI TINERETULUI 2017

MANIFESTĂRI DEDICATE ZILEI TINERETULUI 2017

 

 

Pentru marcarea Zilei Naționale a Tineretului 2017, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița  organizează în perioada 04-06.05.2017 2 acțiuni de tineret, respectiv:

 

  • Dezbatere privind politicile publice de tineret, ce va avea loc în data de 04 mai 2017, orele 14,30, la Sala Sporturilor din Târgoviște, cu următoarea ordine de zi:
    • Strategia Națională în domeniul politicii de tineret pentru perioada 2015-2020- priorități pentru concursurile de proiecte de tineret 2017;
    • Metodologiile de finanțare a proiectelor de tineret 2017- scrierea proiectelor de tineret;

La această activitate sunt invitați să participe reprezentanți ai ONG-urilor care doresc să aplice la Concursurile de Proiecte de Tineret în anul 2017. (concursul Local de Proiecte de Tineret-CLP, Concursul Național de Proiecte de Tineret – CNP, Concursul Național de Proiecte pentru Studenți – CNPS).

 

  • Crosul Tineretului- 2017, ce va avea loc în data de 06 mai 2017, în Parcul Chindia din Târgoviște, cu începere de la ora 9,00, unde sunt așteptați elevii dâmbovițeni cu vârste între 14 și 19 ani.

Crosul Tineretului se va desfășura conform Regulamentului de organizare, iar înscrierea se va face pe baza listei de participanți , documente ce se pot opține de pe site-ul www.djstdambovita.ro .

 

Organizatorii manifestărilor  sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa și Societatea de Cruce Roşie- Filiala Dâmboviţa.

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Prof. Dr. Mănescu Eduard Claudiu

 

REGULAMENT DE PARTICIPARE - Click Aici 

Lisa de participanti - Click Aici

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment