Info: Campionatul National de Radio Orientare 2015 Proba de Foxoring

     Campionat National Radio Orientare 2015_Etapa Judeteana : Document.

     INFORMARE

     Campionatul National de Radio Orientare 2015 Proba de Foxoring.

     Etapa judeteana Competitia s-a desfasurat in padurea Viforata, in data de 05.04.2015. Nu sa putut desfasura pe 04.04.2015. deoarece o parte dintre sportivi au participat la olimpiade scolare.

     Terenul a fost specific unei paduri de foioase, cu padure batrana curatata, ce alterneaza cu zone de lastarisuri. Denivelarile au fost moderate.

     Au participat 19 sportivi de la cluburi din judetul Dambovita si 7 in afara de concurs (din Ploiesti), avand in total la start 26 de concurenti la start. Clasamentul oficial s-a intocmit din cauza numarului mic de participanti, pentru trei categorii:juniori, seniori si fete.

     Traseul a fost conceput si marcat in padure de catre Milu Mihai. Arbitrii ce au participatla buna desfasurare a competitiei au fost: Babeu Pavel, Sandulache Alin, Tarca Marian si Milu Rafael. Traseul a fost compus 10 posturi de control, cu o lungime in varianta eea mai buna la categoria seniori de aprox. 5200 metri.

     Posturile de control au avut o dificultate ridicata prin modul de amplasare, iar emitatoarele au functionat la standarde internationale, cronometrarea fiind facuta electronic cu echipament Sportldent.

     Campionat National Radio Orientare 2015_Etapa Judeteana D.S.T. Dambovita si Asociatia Judeteana de Radioamatorism Dambovita au oferit premii sporivilor care s-au incadrat in timpul limita.

 

No Comments Yet.

Leave a comment