INFO : Campionatul National de Radio Orientare – Individual Etapa Judeteana, 13-14 iunie 2015

  • IMG_1507

INFORMARE

 

Campionatul National de Radio  Orientare – Individual

Etapa Judeteana, 13-14 iunie 2015

 

 

          Competitiile s-au desfasurat in zilele de 13 si 14 iunie 2015, langa Targoviste, in Padurea Priseaca Est.

Terenul a fost specific unei paduri de foioase, cu padure batrana curatata, ce alterneaza cu zone de  lastarisuri, ce au putine cai de acces.

Au participat oficial 18 sportivi de la cluburi din judetul nostru.     Traseul a fost conceput si marcat in padure de catre Babeu Pavel, iar arbitrii competitiei au fost: Milu Claudiu, Burtescu Septimiu, Tarca Marian si Milu Mihai.

Lungimea traseelor la fiecare proba (144 MHz si 3,5 MHz) a fost de ~5,5 km (5posturi de control) la categoria masculin si ~4,3 km (4posturi de control)  la categoria feminin.

Posturile de control au prezentat o dificultate ridicata prin modul de amplasare, iar emitatoarele au functionat la standarde internationale, cronometrarea fiind facuta electronic cu echipament SportIdent.

Rezultatele finale s-au stabilit prin insumarea numarului total de posturi descoperite in cele doua etape si a timpilor realizati, pentru fiecare sportiv.

Din cauza numarului mic de participanti, s-au intocmit clasamente numai la doua categorii: masculin si feminin.

Sportivii de pe primele trei locuri atat la masculin, cat si la feminin, au fost premiati cu materiale sportive de reprezentantul D.J.S.T. Dambovita. Ceilalti sportivi au fost premiati de Asociatia Judeteana de Radioamatorism Dambovita.

 

 

Intocmit,

Burtescu Septimiu

No Comments Yet.

Leave a comment