IMPLICĂ-TE! FII VOLUNTAR!

În perioada 19-21 septembrie 2014, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Filiala de Cruce Roşie-Dâmboviţa, va derula proiectul de tineret „IMPLICĂ-TE! FII VOLUNTAR!”, al cărui scop este stimularea implicării voluntare a tinerilor dâmboviţeni la acţiuni specifice de educaţie pentru sănătate şi protecţia civilă.
Această acţiune de tineret, ce se va desfăşura la Centrul de Agrement „Şoimul” din Buşteni, jud. Prahova, presupune organizarea unui curs de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile unde vor participa 25 de elevi de liceu selectaţi din unităţile de învăţământ dâmboviţene.
Tematică orientativă abordată se referă la: Principii de bază în acordarea primului ajutor; Resuscitarea cardio-pulmonară - Corpi străini în gât - Starea de inconştienţă – poziţia laterală stabilă - Hemoragii; hemostaza - Plăgi, fracturi - Arsuri; electrocutarea; degerături; influenţa temperaturii; Boli cronice acutizate; boli de inimă, comoţia cerebrală; Bandajarea. Tipuri de bandaje.
Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

DIRECTOR EXECUTIV
PROF. DRD. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

No Comments Yet.

Leave a comment