CURS DE FORMARE – TINERETEA DAMBOVITA

CURS  DE FORMARE

cu tema „învăţare experienţială şi participarea tinerilor”

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa  derulează, în luna octombrie 2016, proiectul de tineret “Reţea de lucrători de tineret dâmboviţeni-TineReţea”.

 

În cadrul acestui proiect, ce va fi organizat la Sinaia, în perioada 28-30.10.2016 , se va defășura un curs de formare cu tema „învăţare experienţială şi participarea tinerilor”, unde vor participa 20 de beneficiari (+ 4 organizatori) , dintre care:

  • minim 12 tineri cu vârsta între 14-35 ani, cu domiciliul în județul Dâmbovița și care sunt implicați sau doresc să se implice în actiuni/activități de tineret (lucrători de tineret, membrii/voluntari ONG/ONGT, cadre didactice la unități școlare din județul Dâmbovița);
  • maxim 8 persoane cu vârsta peste 35 ani, cu domiciliul în județul Dâmbovița și care sunt implicate sau doresc să se implice în actiuni/activități de tineret (lucrători de tineret, membrii/voluntari ONG/ONGT, cadre didactice la unități școlare din județul Dâmbovița)

 

Activitățile cursului de formare vor fi susținute de către cei 3 lucrători de tineret din Dâmboviţa (Doamnele Zamfir Aurora, Chivulesacu Liliana Daniela, Andreescu Maria Mândruţa) care fac parte din rețeaua națională de lucrători de tineret voluntari-TineRețea, rețea constituită de Ministerul Tineretului și Sportului.

 

Doritorii se pot înscrie la acest curs prin completarea unui formular de înscriere  și transmiterea acestuia la DJST Dâmbovița, până la data de 24.10.2016. Formularul, completat și semnat, se poate depune la sediul DJST Dâmbovița din Târgoviște, B-dul Unirii nr. 2 (la Sala Sporturilor), se poate transmite prin fax la nr. 0245612808 sau pe adresaa de e-mail (semnat și scanat) djst.dambovita@mts.ro .

 

Acest proiect de tineret este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa prin  programul MTS de susţinere a acţiunilor de tineret .

 

Data: 18.10.2016

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,

PROF. DR. MĂNESCU EDUARD CLAUDIU

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

No Comments Yet.

Leave a comment