CAMPIONATUL JUDETEAN DE AUTOMODELE ETAPA JUDETEANA– PUCIOASA

  • DSCF6921
  • DSCF6879
  • DSCF6918

CAMPIONATUL JUDETEAN DE AUTOMODELE
ETAPA JUDETEANA– PUCIOASA, 11-13 APRILIE 2014
Clasele 1/12 EB, Track si 1/10 PRO-GT

In perioada 11-13 aprilie 2014, s-a desfasurat in sala de sport aflata in incinta Clubului Copiilor Pucioasa, etapa judeteana a Campionatului National de Automodele, la clasele: 1/12 slalom, viteza pe circuit si 1/10 viteza pe circuit.

Competitia a fost organizata de Clubul Copiilor Pucioasa in parteneriat cu Federatia Romana de Modelism si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dambovita. Este o competitie traditionala, fiind atribuita spre organizare Clubului Copiilor Pucioasa din anul 2001. La acesta competitive  s-a facut selectia sportivilor Damboviteni participanti la etapa finala a Campionatului national de automodele.

S-au aliniat la startul intrecerilor,  22 sportivi, reprezentand 5 din cele mai bune cluburi din judet in domeniul automodelismului.

Competitia s-a desfasurat la urmatoarele clase:

1/12 EB – proba de slalom, poligonul standard, impus de Regulamentul competitional de Automodelism -2014. Sportivii au electuat 4 manse, pentru clasament luandu-se in considerare cea mai buna.

1/12 Track – proba de viteza pe circuit;

1/10 Track – proba de viteza pe circuit.

Probele de viteza s-au desfasurat pe un circuit mochetat si balizat, in lungime de 125 m., realizat in sala de sport. Arbitrajul curselor s-a efectuat cu un sistem electronic de Tip AMB. S-a  alergat in  serii de cate 6 sportivi, 5 manse de calificare si 3 manse finale, realizandu-se un total pe etapa de 32 curse. Clasamentul la proba de viteza pe circuit s-a intocmit, luandu-se in considerare doua, cele mai bune curse finale din trei (numar de tururi de pista realizate in timpul de 8 minute, plus penalitatea de incheiere a ultimului tur de pista).

Competitia s-a desfasurat in conformitate cu prevederile Regulamentului tehnic de Automodelism si ale Regulamentului competitional, aprobate pentru anul 2014. Nu au fost inregistrate contestatii.

Prof. Necula Cristian
Vicepresedinte al Federatiei Romane de Modelism

Inspector sport,
Burtescu Septimiu

 

No Comments Yet.

Leave a comment