„ALEGE MIŞCAREA! FII INDEPENDENT!”

          În cadrul proiectului de tineret “Alege mişcarea! Fii Independent!”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa organizează în data de 14 iunie 2014, la Sala Sporturilor din Târgovişte, un concurs pe echipe cu două probe, respectiv o probă teoretică de cultură generală cu tematică antidrog  şi o probă sportivă de fotbal mixt.

          Pot participa la concurs echipe mixte de elevi (însoţiţi de un profesor coordonator) formate din 5 fete şi 5 băieţi născuţi între anii 1998-2000, proveniţi din şcolile gimnaziale din judeţul Dâmboviţa, care respectă prevederile regulamentului de organizare al acţiunii.

          Participanţii vor primii diplome, mingi de fotbal şi tricouri, conform regulamentului de organizare şi desfăşurare a acţiunii, regulament ce conţine şi LISTA DE PARTICIPANŢI care trebuie completată şi semnată de către participanţi.

          Detalii se pot opţine din  regulamentul de organizare   şi desfăşurare a acţiunii “Alege mişcarea! Fii Independent!”.

          Organizatorii manifestării sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa.

                   

DIRECTOR EXECUTIV,

Prof. Drd. Mănescu Eduard Claudiu

 

No Comments Yet.

Leave a comment