TINERI DUPĂ PANDEMIE

 

 

Către ,
PARTENERI, ONG-URI INTERESATE

 


Prin prezenta vă informăm că, în prezent, se derulează proiectul ”TINERI DUPĂ PANDEMIE”, organizate de Grupul PONT în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului. În cadrul proiectului se vor realiza o serie de întâlniri cu tinerii cu scopul de a identifica problemele cu care se confruntă aceștia în perioada pandemiei și pentru a identifica acțiunile care pot fi întreprinse pentru a ajuta acest segment al populației, să depășească greutățile perioadei.
În acest sens se dorește a găsi răspunsuri la o serie de întrebări cum ar fi:
-          Ai vrea să vorbești cu cineva?
-          Ai vrea să-i spui cuiva ce simți și cu ce te confrunți acum, în plină pandemie?
-          Dar despre ce va fi după pandemie ai vrea să vorbești? Care e primul lucru pe care visezi să-l faci atunci?
-          Cum va fi oare să fim TINERI DUPĂ PANDEMIE?
Pentru a facilita interacțiunea cu tinerii, în cadrul proiectului se desfășoară, sâmbătă 29 mai 2021, ora 11:00 o întâlnire on-line, pe platforma ZOOM, în care aceștia pot discuta deschis despre preocupările, grijile și nevoile lor de acum și de după perioada de pandemie. În acest sens vă rugăm să promovați proiectul în rândul tinerilor, prin toate mijloacele de care dispuneți și să contribuiți la participarea a minimum 50 de tineri din județul Dâmbovița la întâlnirea on-line, care se va desfășura în data de 29 mai 2021.
Detalii despre evinement și înstriere găsiți aici: www.tineridupapandemie.rohttps://www.facebook.com/tineridupapandemie .
Înregistrarea participanților se face pe www.tineridupapandemie.ro , sau urmând direct link-ul https://bit.ly/tineridambovita

 


Mulțumim anticipat !
DJST Dâmbovița
Burtescu Septimiu George, Director

 

DESCARCA INVITATIE DE PARTICIPARE - AICI 

 

No Comments Yet.

Leave a comment