Sala Polivalentă din Târgoviște și terenurile de sport din apropierea acesteia, locuri pentru cei care iubesc mișcarea

Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița își propune din această vară să fie cât mai aproape de pasionații de mișcare din municipiul Târgoviște și nu numai.

Acest lucru înseamnă că terenurile de sport din apropierea Sălii Sporturilor pot fi închiriate de oricine și nu doar de sportivii legitimați.

De aseamenea, cei care doresc să joace tenis, fotbal-tenis sau minifotbal în sală  pot face acest lucru cu ușurință. Reprezentanții DJST Dâmbovița închiriază sala tututor celor care își doresc să facă mișcare și să se relaxeze în timpul liber.

Lista tarifelor sunt următoarele:

Terenuri  exterioare

Fotbal:     - pe timp de zi: 50 lei /ora;

- pe timp de noapte: 70 lei/ora.

Tenis:   - pe timp de zi: 25 lei/ora;

- pe timp de noapte: 40 lei/ora.

Sală

Fotbal: 150 lei/ora;

Tenis: 40 lei/ora.

Conform noilor reglementări, Guvernul României permite activități fotbalistice în grupuri de maximum 10 persoane, cu respectarea condițiilor stabilite prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății.

De asemenea, intrarea pe terenuri și în sală se va face pe bază de programare, dar în același timp cu o serie de măsuri de prevenire, care pot fi găsite în incinta Sălii Sporturilor sau pe site-ul DJST Dâmbovița.

Numerele de telefon la care se pot face programări, de luni până vineri, în intervalul 08.00 -16.00, sunt: 0245 613 191 și 0245 612 808.

No Comments Yet.

Leave a comment