„IMPLICĂ-TE ! FII VOLUNTAR!”

„IMPLICĂ-TE ! FII VOLUNTAR!

-curs de instruire  în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile

 

În perioada 18-20 septembrie 2020, s-a desfășurat la Complexul Hotelier Gâlma din Moroeni un curs gratuit de instruire în domeniul acordării primului ajutor şi protecţiei civile. Această activitate a făcut parte din proiectul de tineret „IMPLICĂ-TE ! FII VOLUNTAR!”, organizat de către  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Societatea de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa.

Cei 20 elevi dâmbovițeni ( elevi de la C.N. C-tin Carabella Târgoviște, C.N. I. Văcărescu Târgoviște, C.Ec. Ion Ghica Târgoviște,  Lic. I.H. Rădulescu Târgoviște,) cu vârsta între 14-19 ani, au beneficiat, timp de 2 zile, de activități teoretice și ateliere practice în domeniul acordării primului ajutor şi protecţiei civile.

Acest proiect de tineret a fost finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă, cazare, transport și materiale consumabile, Societatea de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa asigurând materialele didactice și serviciile de formare.

DIRECTOR EXECUTIV                                                                    CONSILIER

BURTESCU SEPTIMIU                                                                   IONUT PETRE

No Comments Yet.

Leave a comment