Educaţie sanitară pentru tineret – curs de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile

  • Educatie sanitara 2019 (1)
  • Educatie sanitara 2019 (2)
  • Educatie sanitara 2019 (4)
  • Educatie sanitara 2019 (5)
  • Educatie sanitara 2019 (7)
  • Educatie sanitara 2019 (8)

Educaţie sanitară pentru tineret -curs de instruire în domeniul educaţiei pentru sănătate şi protecţiei civile
În perioada 20-22 septembrie 2019, s-a desfășurat la Sinaia un curs gratuit de instruire în domeniul acordării primului ajutor şi protecţiei civile. Această activitate a făcut parte din proiectul de tineret „Educaţie sanitară pentru tineret”, organizat de către  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Societatea de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa.
Cei 25 elevi dâmbovițeni din mediul rural ( elevi de la C.N. C-tin Carabella Târgoviște, C.N. I. Văcărescu Târgoviște, C.Ec. Ion Ghica Târgoviște, C.N. ”C-tin Cantacuzino” Târgoviște, Lic. Teoretic ”Petru Cercel” Târgoviște,  Lic. I.H. Rădulescu Târgoviște, Lic. De Arte ”Bălașa Doamna” Târgoviște, C.N. ”Alexandru Ioan Cuza” Ploiești, Școala G. Bilciurești) cu vârsta între 14-19 ani, au beneficiat, timp de 2 zile, de activități teoretice și ateliere practice în domeniul acordării primului ajutor şi protecţiei civile.
Acest proiect de tineret a fost finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă, cazare și materiale consumabile, Societatea de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa asigurând transportul, materialele didactice și serviciile de formare.

Data: 24.09.2019

DIRECTOR EXECUTIV
PROF. DR. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

 

No Comments Yet.

Leave a comment