“ECO-VOLUNTARI PENTRU COMUNITATE”

În perioada 16-23 OCTOMBRIE 2020, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți Dâmbovița, au implementat proiectul de tineret Eco-voluntari pentru comunitate”. În cadrul acestui proiect au fost organizate 3 activități practice de ecologizare/ igienizare a unor zone de inters local aflate pe raza localităților Uliești- sat Jugureni, Glodeni și Dărmănești, cu participarea a peste 80 de tineri , elevii din localitățile respective( 30 elevi din Jugureni-Uliești, 32 elevi din Glodeni și 21 elevi din Dărmănești). Alături de elevi, cadre didactice și oraganizatori s-au implicat activ și autoritățile și instituțiile de învățământ locale.

S-au strâns peste 160 de saci cu gunoaie de pe raza localităților rurale implicate în proiect, saci ce au fost transportați la punctele de colectare de către reprezentanții autorităților locale respective.

Acest proiect de tineret a fost finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, prin asigurarea cheltuielilor de masă, materiale de protecție, saci de gunoi și tricouri promoționale pentru participanții la activități.

Mulțumim autorităților locale din Dărmănești, Uliești și Glodeni, unităților de învățământ din localitățile respective și nu în ultimul tinerilor pentru implicare activă în activitățile practice de ecologizare.

No Comments Yet.

Leave a comment